Hesabım
    "Thor: Ragnarok"tan Renkli Kamera Arkası!

    "Thor: Ragnarok" 27 Ekim'de vizyonda!

    Thor serisinin 3. devam halkasından eğlenceli kamera arkası görüntüleri geldi. İskandinav mitolojisinin ünlü şimşek Tanrısı Thor'un maceralarını anlatan serinin yeni devam halkası Thor: Ragnarok için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

    Kendine özel solo serisinin yanı sıra Yenilmezler'in maceralarında da boy gösteren Thor, süper kahraman güzellemesinin yeni devam halkası Avengers: Infinity War'da da yer alıyor. Hem kendi dünyası Asgard'ı hem de bizim dünyamızı koruma görevini üstlenen ünlü kurgu karakteri "Thor: Ragnarok"ta bir kez daha Chris Hemsworth canlandırıyor.

    Serinin diğer halkalarında tanıştığımız Leydi Sif olarak Jaimie Alexander, Odin olarak Anthony Hopkins, Yeşil Dev Hulk olarak Mark Ruffalo ve Heimdall Idris Elba "Thor: Ragnarok" için bir kez daha kamera karşısına geçerken, Grandmaster karakterine hayat verecek olan Jeff Goldblum, Valkyrie karakterinde boy gösterecek olan Tessa Thompson, Skurge rolündeki Karl Urban ve Thor'un düşmanı Ölüm Tanrıçası Helaise olarak usta oyuncu Cate Blanchett ise filmin yeni yüzleri olacak.Sherlock'un yıldızı Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doktor Strange de filmde Thor'la birlikte Loki'ye karşı mücadele verecek.

    Filmin senaryosunda  Stephany FolsomCraig Kyle, Eric Pearson ve Christopher Yost kalem oynatırken, "Thor: Ragnarok"un kamera arkasında ise Taika Waititi yer alıyor. "Thor: Ragnarok" 27 Ekim'de ülkemizde sinemaseverler ile buluşacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top