Hesabım
    "Mary Queen of Scots" Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Film, yerli vizyon tarihini aldı.

    Başrollerini DC sinematik evreni ürünü Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in Harley Quinn'i olarak fenomen olan Margot Robbie ve 2 Oscar adaylığı bulunan Saoirse Ronan'nın üstlendiği tarihi drama Mary Queen of Scots ülkemizdeki vizyon tarihini aldı.

    Kadrosunda Billy Lynn's Long Halftime Walk'tan tanıdığımız yükselen yıldız Joe AlwynJack LowdenMartin CompstonBrendan CoyleDavid Tennant ve Guy Pearce'ın da yer aldığı zengin kadrolu film, ülkemizde 9 Kasım 2018'de vizyona girecek. Josie Rourke'un yeni yönetmenlik denemesi olan yapımda Ronan Kraliçe I. Mary'yi, Robbie ise I. Elizabeth'i canlandırıyor. 

    16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere'nin yönetimi etkileyici genç Kraliçe Elizabeth'in yönetimi altındadır. İki genç kraliçe erkek egemen bir dünyada hem tahtta hem de aşkta rakip konumundayken bağımsızlığa karşı evlilik oyununu nasıl oynayacaklarına karar vermelidir. Bu süreçte yaşanan ihanetler, isyanlar ve entrikalar tarihin akışını belirleyecektir...

    Akademi ödülü adayı Beau Willimon'ın imzasını taşıyan senaryo ise John Guy’ın ünlü biyografik eseri "My Heart is My Own: The Life of Mary Queen of Scots"tan uyarlandı. "Mary Queen of Scots" aynı adla 2013'te Thomas Imbach tarafından Stefan Zweig'ın romanından uyarlanmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top