Hesabım
    Margot Robbie'li "I, Tonya"dan Teaser Çıktı!

    Tonya Harding'in hayatı film oldu.

    Suicide Squad’ın Harley Quinn’i Margot Robbie'yi başrolüne yerleştiren “I, Tonya”dan teaser geldi! İnanılmaz olimpiyat sabotajını beyaz perdeye yansıtacak olan film, Amerikalı buz pateni sporcusu Tonya Harding'in hayatını temel alıyor.

    Tarihin en kötü anılan olimpiyat sabotaj skandallarından birini ele alacak olan "I, Tonya"da ünlü buz patencisini Robbie canlandırırken, Kaptan Amerika’nın Winter Soldier’ı Sebastian Stan de Harding'in eski kocası Jeff Gillooly'yi canlandırıyor. Allison Janney ise Harding'in sözünü sakınmayan annesi LaVona Golden'a hayat veriyor. Kadrosunda Paul Walter Hauser, Julianne NicholsonBobby Cannavale ve Mckenna Grace'i de bulunduran filmin yönetmenliğini Craig Gillespie üstlenirken, senaryo ise Steven Rogers'ın kaleminden çıkma.

    Tonya Harding ve eski kocası Jeff Gillooly ile yapılan bir röportajdan yola çıkarak yazılan film, iki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan sporcunun kariyerini ve komplo skandalını merkeze alıyor. Harding ve kocası, 1994 yılında ABD Şampiyonası öncesinde aynı dalda yarıştığı sporcu Nancy Kerrigan'ı sakatlaması için adam tutmak suçundan spordan ömür boyu men ve 160 bin dolar para cezasına çarptırılmıştı.

    "I, Tonya" Amerika'da 8 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top