Hesabım
    "Ayı Paddington 2"den Yeni Türkçe Fragman ve Poster!

    "Ayı Paddington 2" 24 Kasım’da Türkiye’de!

    Sevimli Ayı Paddington'ın maceraları devam ediyor. Yönetmen koltuğunda yine Paul King'in yer aldığı devam halkası Ayı Paddington 2'den yeni Türkçe dublajlı fragman ve poster yayınlandı.

    Serinin devam filminde, “Küçük Belanın Yeni Maceraları” sloganıyla komik rastlantılara hız kesmeden devam edileceğinin sinyalini veren filmin kadrosunda ilk filmin bay ve bayan Brown'ı Hugh Bonneville ve Sally Hawkins'in yanı sıra Julie WaltersPeter Capaldi ve Jim Broadbent de yer alıyor. Sakar ayıcığın orijinal sesi ise bir kez daha Ben Whishaw olacak. Filmin yeni karakterleri ise Phoenix Buchanan adlı kendini beğenmiş bir oyuncuyu canlandıracak olan Hugh Grant ve Kunckles McGinty isimli fırıncıyı canlandıracak olan Brendan Gleeson olacak.

    Artık Brown ailesi ile yaşamakta olan Paddington yerel halkın da sevilen ve popüler bir üyesi olmuştur. Paddington Lucy teyzenin 100. yaş gününde ona hediye alabilmek için birbiri ardına ilginç işlerde çalışmaktadır. Amacı mükemmel hediyeyi alabilmek için para biriktirmektir. Ancak almayı düşündüğü kitap çalınınca suçluları bulmak için de macera başlayacaktır...

    Film, ülkemizde 24 Kasım’da beyaz perdeye uğrayacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top