Hesabım
    "Blade of the Immortal"dan Yeni Poster Geldi!

    "Blade of the Immortal" 3 Kasım'da Amerika'da vizyona girecek.

    2017 Cannes Film Festivali'nde "Yarışma Dışı" kategorisinde seyircilerle buluşan, BFI London Film Festivali'nin seçkisinde yer alan Blade of the Immortal filminden poster geldi.

    Takashi Miike'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği şiddeti bol gerilim filmi Hiroaki Samura'nın mangasını temel alıyor. Senaryosunu Tetsuya Oishi'nin yazdığı filmin başrollerini ise Japonya'nın en ünlü yıldızlarından Takuya Kimura ve genç yetenek Hana Sugisaki paylaşıyor. 

    Manji yetenekli bir samuraydır. Kız kardeşinin acımasızca katledilmesinin acısını içinde taşıyan Manji, görkemli bir mücadelenin sonucu olarak ölümsüzlükle lanetlenmiştir. Yeterince kötü ruhu öldürene kadar ölümsüzlük ızdırabını taşıyacak olan samuray genç bir kızla tanışır ve bu hayatının dönüm noktası olur. Rin isimli bu genç kızın ailesi, acımasız savaşçı Anotsu'nun emrindeki yetenekli kılıç ustaları tarafından katledilmiştir. Rin'in ailesinin intikamını alma görevi Manji'nin hayatını hiç tahmin edemeyeceği bir biçimde değiştirecektir...

    Kadrosunda Sota Fukushi, Hayato Ichihara, Erika Toda, Kazuki Kitamura, Chiaki Kuriyama, Shinnosuke MitsushimaKen Kaneko gibi isimleri de bulunduran manga uyarlaması 3 Kasım'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top