Hesabım
    Luc Besson'ın "Anna"sından İlk Kare!

    "Anna"nın çekimleri önümüzdeki ay başlıyor!

    Bilim kurguyu fantastikle harmanlayan son filmi Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu gişede batmış olsa da, LeonLucyAngel-A ve 5. Element gibi filmleriyle Hollywood'un başarılı yönetmenlerinden biri olarak öne çıkan Luc Besson'ın yeni filmi için çalışmalar devam ediyor. Aksiyon gerilim türündeki "Anna" filminden ilk görüntü yayınlandı.

    Besson'un kendi yazdığı senaryodan beyaz perdeye uyarlanacak olan filmin başrolünü Valerian'ın Lïhio-Minaa'sı Sasha Luss üstlenirken, filmin yıldızlı kadrosunda Oscar ödüllü oyuncu Helen Mirren, Hobbit'in Bard'ı, Güzel ve Çirkin'in Gaston'ı Luke Evans ve usta yönetmen Christopher Nolan'ın gözde oyuncularından Altın Küre adayı Cillian Murphy yer alıyor. 

    30 milyon dolar bütçeli aksiyon filminin konusu şu an için sır gibi saklanıyor. Ancak Lionsgate MPG başkanı Patrick Wachsberger ve satın almalar & ortak yapımlar başkanı Jason Constantine yaptıkları açıklamada; "Luc'la ve EuropaCorp ekibiyle yine yıldızlı bir kadroyu içeren ve heyecan verici, aksiyon dolu bir filmde bir araya gelmekten memnunuz. Luc uzun süreli işbirliğimizi sürdürmeyi istediğimiz, vizyon sahibi bir yönetmen" diye konuştular.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top