Hesabım
    Jessica Chastain Pennywise'a Katılmak İstiyor!

    Güzel yıldız "O" evrenine katılmak istediğini açıkladı.

    2012'de Duyguların Rengi ile, 2013'te de Zero Dark Thirty ile Oscar adaylığı kazanan Jessica Chastain, bu yılın en büyük hitlerinden biri olan, Andy Muschietti imzalı O filminden bir hayli etkilenmiş! Öyle ki, güzel yıldız internette hakkında dolaşan dedikodular hakkında bir açıklama yaptı.

    O filminin Sophia Lillis tarafından canlandırılan genç kahramanı Beverly'nin yetişkin halini canlandırması için internette çokça adı geçen güzel oyuncu, konuya dair ScreenRant'e konuştu. Rolle ilgilenip ilgilenmeyeceği sorulan oyuncu, "Andy Muschietti ve Barbara Muschietti'yi seviyorum. Andy'nin ilk yönetmenlik denemesi olan Mama'da onlarla birlikte çalıştım. Barbara da en yakın arkadaşlarımdan biri. Tabii ki onlarla çalışmayı isterim. Yaptıkları her şeyin bir parçası olmak istediğim için umarım bunu gerçekleştirebiliriz" dedi.

    Palyaço fobisi olanların korkulu rüyası olmakla birlikte korku sineması karakterleri arasında da kendine haklı bir yer edinen Pennywise'ı yeni nesillerle buluşturan "O" filminin başrollerini Jaeden LieberherJack Dylan GrazerFinn WolfhardJeremy Ray TaylorChosen JacobsOwen TeagueNicholas Hamilton ve Sophia Lillis üstlenirken, kırmızı saçları, beyaz boyalı yüzü ve bahçıvan tulumu kısa sürede Cadılar Partisi programlarının favori kostümleri arasında yerini alan Pennywise'ı ise Bill Skarsgård canlandırıyordu. 

    Maine'in küçük bir kasabasında yaşayan 7 çocuğun hikayesini anlatan film, kurbanlarının korkularının ve fobilerinin kılığına girebilen şeytani palyaço Pennywise'a karşı verilen mücadeleyi temel alıyordu. 35 milyon dolar bütçeli film, vizyondaki 8. haftasında 677,4 milyon dolar gişe elde etmiş durumda...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top