Hesabım
    "Insidious: The Last Key"den Afiş Geldi!

    "Ruhlar Bölgesi" serisinin 4. devam halkası geliyor!

    Hollywood'un sevilen korku serilerinden Ruhlar Bölgesi, 4. devam halkası için hazırlıklara devam ediyor. "Insidious: The Last Key" filminden poster yayınlandı.

    Insidious: Chapter 4'da Elise bu kez güvenilir yardımcıları Specs (Leigh Whannell) ve Tucker (Angus Sampson) ile birlikte önceki evinde yaşanan paranormal olayları çözmeye çalışıyor. Serinin 3. devam halkası Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3'ün sonunda gördüğümüz üzere Elise'e musallat olan bir şeytani yaratık da mevcuttu. Filmde Elise'in o varlıkla mücadelesinin de yer alacağı belli...

    Lin Shaye'in canlandırdığı parapsikolog Elisa Rainier ilk filmde hayatını kaybetmiş olmasına rağmen zaman atlamaları, geriye dönüşler ve hatta ölüler dünyasında olmak üzere serinin her filminde karşımıza çıkan bir karakter. 

    Yönetmen koltuğunu bu kez Adam Robitel'in üstlendiği yapımın senaryosunda ise serinin diğer üç filminde de çalışmış olan ve serinin Specs'ini canlandıran Leigh Whannell'in imzası var. Filmin kadrosunda Javier BotetJosh StewartKirk AcevedoBruce DavisonSpencer LockeCaitlin Gerard gibi isimler de yer alıyor.

    Film 12 Ocak 2018'de ülkemizde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top