Hesabım
    Gezici Festival 23. Yolculuğuna Başlıyor

    1-7 Aralık Ankara, 8-11 Aralık Sinop, 12-14 Aralık Kastamonu

    Ankara Sinema Derneği’nin T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlediği Gezici Festival, 23. yolculuğuna başlıyor. 1-7 Aralık’ta Çankaya Belediyesi’nin katkılarıyla Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşecek Ankara gösterimlerinin ardından, 8-11 Aralık tarihleri arasında Sinop Belediyesi ve Telvin Sanat Akademi’nin katkılarıyla Sinop’ta olacak ve yolculuğunu, 12-14 Aralık’ta Kastamonu Üniversitesi Medya ve İletişim Topluluğu’nun katkılarıyla Kastamonu’da, Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda tamamlayacak.

    Festivalin Ankara biletleri; Biletix web sitesi, çağrı merkezi ve mobil uygulama yoluyla; Çayyolu, Kızılay ve Tunalı Dost Kitabevlerinden ve 1-7 Aralık tarihleri arasında Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde hizmet verecek Biletix gişelerinden temin edilebilir. Sinop ve Kastamonu’da gösterimler ile Ankara’daki kısa filmler ve çocuk filmleri gösterimleri ücretsiz olacak.

    Gezici Festival'in dünya sinemasının en iyileri ile birlikte, film ekiplerinin katılımlarıyla yapılacak yerli film gösterimleri, Ercan Kesal'ın "Adalet ve Vicdan" temalı seçkisi, Denis Villeneuve'nin erken dönem filmleri, 60'lı yılların İtalyan sineması, sessiz filmler, kısa filmler ve çocuk filmleri ile şekillenen programının tamamına şuradan ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top