Hesabım
    "Star Wars: Son Jedi" İçin Tarafınızı Seçin!

    "Star Wars: Son Jedi"dan yeni posterler yayınlandı.

    8. devam halkası Star Wars: Son Jedi'da hangi taraftasınız? Galaksinin uzak köşelerini bizlere tanıtan dev macera Star Wars, 8. devam halkası Star Wars: Son Jedi ile yoluna devam ediyor. Merakla beklenen filmden iki yeni poster yayınlandı. Seçiminizi yapın; Kylo Ren'le misiniz, yoksa Rey'le mi?

    Han Solo ile Leia'nın oğlu olan Kylo Ren Skywalker'dan aldığı jedi eğitimini terk edip karanlık tarafa geçmiş ve Direniş'i yok etmeye ant içmişti. Bu uğurda kendi babası Han Solo'yu da öldüren Kylo Ren'i durdurmayı başaran kişi ise kendisindeki gücü kullanmayı öğrenen Rey olmuştu. Rey'i kurtarmaya gelen Finn, en sonunda komaya girerken, uzun zamandır kayıp olan Luke Skywalker'ın yerinin de bulunmasıyla birlikte, Rey onun yardımını ve eğitimini alabilmek için peşinden gitmişti. Bakalım yeni filmde hikaye nasıl devam edecek?

    8. devam halkasında galaksiyi kurtarma görevi Daisy Ridley'nin canlandırdığı Rey, John Boyega'nın canlandırdığı Finn ve Oscar Isaac'in canlandırdığı Poe'nun omuzlarındayken, serinin yeni kötü adamı ise Adam Driver'ın canlandırdığı Kylo Ren ve Andy Serkis'in hayat verdiği Snoke.

    Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie bir kez daha rolleri için geri dönerken, Akademi ödüllü Benicio Del Toro, Akademi ödülü adayı Laura Dern ve Kelly Marie Tran ise filmin yeni yüzleri oluyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Rian Johnson'ın üstlendiği devam halkası 15 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top