Hesabım
    "Pitch Perfect 3" Klibinde The Bellas Ruby Rose'a Karşı!

    "Pitch Perfect 3"ten Ruby Rose'lu, danslı, şarkılı klip geldi!

    Kadın komedisi Pitch Perfect 3 klibinde eğlenceli müzik grubumuz Bellas ile havalı Ruby Rose karşı karşıya! Ekip, katıldıkları şarkı yarışmasında bir hayli dişli bir rakip olan Calamity'nin ekibiyle mücadele etmek zorunda... Kadınların müzikle imtihanını mizahla harmanlayan, bol şarkılı Pitch Perfect serisi, 3. devam halkasıyla seyircilerine veda ediyor.

    Yeni devam halkasında Rebel Wilson (Fat Amy), Anna Kendrick (Beca), Chrissie Fit (Flo), Shelley Regner (Ashley), Ester Dean (Cynthia Rose), Elizabeth Banks (Gail), Hana Mae Lee (Lilly), Brittany Snow (Chloe), Anna Camp (Aubrey) ve Kelley Jakle (Jessica) bir kez daha seyircilerinin karşısına çıkıyor.

    Yönetmen koltuğuna, filmografisinde Sokak Dansı 5 filmini bulunduran Trish Sie'nin oturduğu devam halkasının senaryosunu ise New Girl ve 30 Rock gibi dizilerin senaryosunda kalem oynatmış Kay Cannon üstleniyor.

    Müziklerini tutkuyla yapan kadın grubu Bellas, sonunda Dünya Şampiyonu olarak başarılarını kanıtlamışlardır. Şampiyonluklarının ardından dağılan grup, kendi yönlerine giderler. Zira müzik yapıp şarkı söyleyerek hayat kazanmak zorlu bir iştir. Ancak denizaşırı bir ülkede USO yarışması için tekrar bir araya gelme ihtimali doğduğunda, bütün ekip yeniden birleşir. Bu zorlu müzik mücadelesinde eğlenceli ekip yeniden el ele vererek müzik yapacak, sorgulanması gereken kararlar alacak ve son kez maceraya atılacaklardır...

    Film Amerika'da 22 Aralık 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top