Hesabım
    Christopher Plummer "All the Money in the World"te Göründü!

    Dram filmi "All the Money in the World"ten Christopher Plummer'lı teaser geldi.

    Christopher Plummer, All the Money in the World'ün yeni teaserında göründü! İlk olarak Kevin Spacey ile anlaşılan role, Spacey'in taciz skandallarının ardından projeyle ilişiğinin kesilmesi sayesinde geçen Plummer, ünlü Amerikalı milyarder fabrikatör John Paul Getty'ye hayat veriyor.

    Amerika'nın sayılı zenginlerinden olan Jean Paul Getty'nin 16 yaşındaki torunu kaçırılır. Fidye olarak 17 milyon dolar istenmektedir. John Paul Getty Jr.'ın annesi Gail, fidye için milyarder kayınperderine gider ancak John Paul Getty cimriliğiyle ünlenmiş biridir ve fidyeyi fazla yüksek bulur. Oğlunun hayatını kurtarmak isteyen Gail, parasına düşkün fabrikatör dede Jean Paul Getty ve fidye isteyen suçlular arasında ortak noktayı bulmak bir hayli zor olacaktır. Bu süreçte John Paul Getty Jr.'ın hayati tehlikesi her geçen saniye artmaktadır...

    Aksiyon filmlerinin sevilen yönetmeni Ridley Scott'ın kamera arkasında yer aldığı "All the Money in the World"te çaresiz anne Gail'i Oscar adayı oyuncu Michelle Williams canlandırırken, kaçırılma olayına bakan eski CIA ajanı Fletcher Chase'i ise Mark Wahlberg canlandırıyor. Film, John Pearson'ın Painfully Rich: the Outrageous Fortunes and Misfortunes of the Heirs of J. Paul Getty adlı kitabından, David Scarpa tarafından beyaz perdeye uyarlandı.

    "All the Money in the World" ülkemizde 23 Şubat 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top