Hesabım
    "Bohemian Rhapsody" Yeni Yönetmenini Buldu!

    "Bohemian Rhapsody"nin yönetmen koltuğuna kim oturacak?

    Rami Malek'in Mercury biyografisi Bohemian Rhapsody yönetmenini buldu! Filmin yönetmenliğini üstlenen, X-Men filmlerinin yanı sıra kültler arasında yerini almış olan Olağan Şüpheliler'e attığı imza ile bilinen yönetmen Bryan Singer'ın projeden kovulmasının ardından, yeni yönetmenin kim olacağı belli oldu.

    1970'lerde grubun oluşumundan 1985'te Live Aid'teki efsanevi performanslarına kadar Queen'in yolculuğunu gözler önüne serecek olan "Bohemian Rhapsody"nin yeni yönetmeni, Kartal Eddie filmi ile hatırlanan Dexter Fletcher olacak. Fletcher aynı zamanda  "Lock", "Stock and Two Smoking Barrels", "Kick-Ass" ve "Topsy-Turvy" gibi filmlerde de oyunculuk yapmıştı.

    Biyografik filmin çekimleri önümüzdeki hafta, yeni yönetmeni ile tekrar başlayacak. Singer'ın proje ile ilişiği kesildiğinde, yalnızca 2 haftalık çekim kalmıştı. The Hollywood Reporter'da yer alan yeni habere göre yönetmenin projeyle ilişiği, Şükran Günü tatilinden beri sete gelmemesi sebebiyle kesildi. İsmi açıklanmayan kaynaklar; yönetmenle, Mr Robot dizisi ile dünya çapında ün ve başarı kazanan 35 yaşındaki Emmy ödüllü oyuncu Rami Malek'in filmin başlangıcından beri yaşadıkları artan anlaşmazlıklar sebebiyle yönetmenin seti terk ettiği zamanlar olduğunu söyledi. Filmin görüntü yönetmeni Thomas Newton Sigel'ın da Singer'ın sete gelmediği zamanlarda yönetmenliği üstlendiğinin de altı çizildi. İsimsiz kaynak, yönetmenin, sette yaşanan gerilim sebebiyle travma sonrası stres bozukluğu yaşadını iddia etti.

    Kadrosunda Malek'e Joseph Mazzello, Ben Hardy, Allen Leech ve Gwilym Lee gibi isimlerin eşlik ettiği filmin senaryosunda Stephen Hawking'in hayatını anlatan "Her Şeyin Teorisi" filminin senaryosunu kaleme alan Anthony McCarten'ın imzası var. Yeni yönetmenle birlikte, filmin 2018 Aralık'ı olarak belirlenen vizyon tarihi de değişikliğe uğrayabilir. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top