Hesabım
    Cannes'ın Yıldızı "You Were Never Really Here"dan Fragman Var!

    "You Were Never Really Here" fragmanında şiddet ve sanat iç içe!

    2017 Cannes'ın yıldızı "You Were Never Really Here"dan yeni fragman var! 2017 Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülü için yarışan, festivalde En İyi Senaryo ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kucaklayan filmin başrolünde 3 Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Joaquin Phoenix yer alıyor.

    Yönetmen koltuğunda "Kevin Hakkında Konuşmalıyız" ile öne çıkan Lynne Ramsay'nin oturduğu filmin Thomas Townend imzalı görüntü yönetimi ile de dikkat çekiyor. Jonathan Ames'in romanından beyaz perdeye uyarlanan suç gerilim filminin kadrosunda Ekaterina Samsonov, John Doman, Alessandro Nivola, Alex Manette gibi isimler yer alıyor.

    Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan eski FBI ajanı ve asker Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması için kiralandığı zaman ise bir komplo ağının içine sürüklenir. Joe'nun az sayıdaki meslektaşları birer birer ortadan kaybolurken, Joe kısa sürede, kendisini ölü görmek isteyen düşmanlarıyla savaşmak zorunda olduğunu kavrayacaktır...

    İntikam, yolsuzluk ve zihnin en derin şeytanlarıyla harmanlanan gerilim filmi "You Were Never Really Here", 6 Nisan 2018'de Amerika'da vizyona girecek. Film şu ana dek Londra Film Festivali, Dubai Film Festivali, Zürih Film Festivali gibi pek çok uluslararası festivalin bünyesinde seyircilerle buluştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top