Hesabım
    Sevdiğiniz Filmlerin Kaçında Tacizci İsimler Var?

    Hollywood skandallarının ardından sevdiğiniz filmlere hala güvenebilir misiniz?

    Malum, Hollywood taciz skandalları dur durak bilmiyor. Mega Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'in on yıllardır kadın oyuncuları taciz etmiş olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte, diğer taciz kurbanları da öne çıkmaya başladı. Cesaretleriyle alkışı hak eden taciz kurbanlarının yaptıkları açıklamalar sayesinde, Kevin Spacey, Bryan Singer, Dustin Hoffman, James Toback, Sylvester Stallone ve Louis C.K. gibi sevdiğimiz pek çok ismin aslında pek de göründükleri gibi olmadıklarını öğrenmiş olduk. 

    Şimdi hepimizde aynı panik var; ya sevdiğim, takip ettiğim oyuncu / yönetmen, aslında arkadaş ortamlarında arkasında durarak yaptığım konuşmaları hak etmiyorsa? Ya hala hakkında bir söz çıkmadığı için içimin rahat olduğu ünlü ismin geçmişten kalan bir taciz skandalı varsa? Görünen o ki, bu pek çok kişinin kafasına takılan noktalardan biriymiş, bu yüzden de Rotten Apples sitesi hayata geçmiş. Arama çubuğuna ismini yazdığınız filmin ya da dizinin kadrosunda cinsel taciz skandalına karışan bir ismin olup olmadığını size gösteren site, artık sevdiğiniz filmlerin arkasında durabilmenizi garantileyecek.

    İyi haber; Harry Potter serisi, Cinnet, Ay Işığı, Aşıklar Şehri, Esaretin Bedeli, Jurassic Park ve Avatar'da sıkıntı yok!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top