Hesabım
    Altın Küre Töreninde Kimler Sahneye Çıkacak?

    2018 Altın Küre Ödülleri töreninde sahnede boy gösterecek ünlüler belli oluyor.

    Hollywood yıldızlarını bir araya toplayan Altın Küre töreni için heyecan büyük!  Mega Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'in taciz skandalından beri ilk geniş çaplı Hollywood toplanması olacak olan etkinlikte, pek çok oyuncu da taciz kurbanlarına destek verme amacıyla siyah giyinecek. 2018'in ilk ilk haftasında gerçekleşecek olan 2018 Altın Küre ödül töreninde sahneye çıkıp ödül verecek isimler de haliyle yıldızlı bir kadro oluyor. Altın Küre ödül töreninde sahnede ödül takdim edecek olan yıldızların sayısı gün be gün artıyor.

    Hollywood Yabancı Basın Derneği, Altın Küre ödül töreninde sahnede boy gösterecek isimlere son eklenen yıldızın, usta oyuncu Hugh Grant olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu sahnede ödül sahiplerine ödüllerini veren pek çok ünlü yıldızın arasında yer alacak. Törende ödül takdimi için sahneye çıkacağı bilinen yıldızların kadrosu da bir hayli kalabalık! Komedinin sevilen yüzü Amy Poehler, fenomen oyuncu Neil Patrick Harris, Oscar ödüllü Halle Berry, güzel yıldız Emma Watson, Marvel'ın Thor'u Chris Hemsworth, Wonder Woman'ımız Gal Gadot, yeni Tomb Raider Alicia Vikander, emektar oyuncu Sarah Jessica Parker, Hollywood'un komik çocuğu Seth Rogen, başarılı yıldız Penelope Cruz, şarkıcı Kelly Clarkson ve Altın Küre adayı Kerry Washington, sahnede boy gösteren isimler arasında yer alacak.

    Merakla beklenen ödül töreni 7 Ocak'ta Beverly Hilton'da gerçekleşecek. Törenin sunuculuğunu Ameriika'nın mütevazı komedyenlerinden Seth Meyers üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top