Hesabım
    "Öldürme Arzusu"nda Bruce Willis İntikam Peşinde!

    Bruce Willis'li "Öldürme Arzusu"ndan yeni fragman geldi.

    Hollywood'un sert adamı Bruce Willis, bir kez daha silaha sarıldı! Die Hard (Zor Ölüm) adlı filmde canlandırdığı John McClane karakteriyle, gerekse unutulmaz televizyon dizisi Moonlighting’deki (Mavi Ay) performansıyla, Hollywood’un en önemli aktörlerinden biri haline gelen Willis'i intikam peşinde koşturan Öldürme Arzusu'ndan yeni fragman yayınlandı.

    Willis'e kadroda Vincent D’Onofrio, Kimberly Elise, Mike Epps ve Elisabeth Shue'nun eşlik ettiği "Öldürme Arzusu"nun yönetmen koltuğunda ise "Hostel" filmi ile hatırladığımız Eli Roth oturuyor.

    1974 yapımı uyarlamasıyla aksiyon dalına adını altın harflerle yazdıran "Death Wish"in yeniden uyarlaması olan yapımda Willis, yeteneklerini kullanarak kendisine yapılan yanlışa son vermeye kararlı!

    Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir hayat süren adam için bu düzen bir trajedi ile değişiverir. Evine düzenlenen saldırı sonrası eşi ölmüş, kızı ise komada yaşam mücadelesi vermektedir. Hayatını tamamen değiştiren bu olaydan sonra Paul, mesleki yeteneğini de kullanarak adeta bir ölüm makinesine dönüşür. Paul ne pahasına olursa olsun intikamını almaya kararlıdır...

    Soluksuz aksiyon filmi 16 Mart'ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top