Hesabım
    Deliha'nın İkinci Beyaz Perde Macerası Başlıyor!

    Merakla beklenen "Deliha 2" sinemalarda!

    Gupse Özay'ın sevilen tiplemesi Deliha beyaz perdeye geri döndü! Deliha 2 ile hiçbir totemi atlamayan çılgın Zeliha, güzeller güzeli ilkokul arkadaşı Eda ve yakışıklı patronu Can birbirinden komik hallere düşüyor. Biletlerinizi hemen alın!

    Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert açan Zeliha aşk hayatını bir kenara bırakıp artık kariyer yapmanın yolunu arar. Hayallerinde aşçı olmak vardır. Gittiği birçok iş görüşmesinden hayal kırıklığı ile dönen Zeliha için her şey kötüye gidiyormuş gibi görünmektedir. Ancak Zeliha’nın şansı bir gün sonunda döner ve çok şık bir restoranda işe kabul edilir. Artık Zeliha da iş dünyasına adımını atmıştır. Ancak Zeliha'nın sakarlıkları meşhurdur, yakışıklı patronu Can ve ilkokul arkadaşı Eda da bu sakarlıklarla baş etmek zorunda kalacaktır. Büyük umutlarla çalışmaya başlayan Zeliha, hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir?... 

    Gupse Özay'ın başrolünü, senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği devam halkası "Deliha 2"de Eda'yı Eda rolünde Eda Ece, Can rolünde Aksel Bonfil yer alıyor. Filmin kadrosunda Zeliha'nın annesi olarak Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mehmet Er, Özlem Akınözü ve Fatih Özkan gibi isimler de yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top