Hesabım
    Gerilim Filmi "Breaking In"den İlk Fragman Geldi!

    "Breaking In" ile bir annenin çocuğu korumak için neleri göze alabileceğini göreceğiz...

    Yepyeni gerilim filmi Breaking In'den ilk fragman geldi! "Breaking In", bir annenin çocuklarını korumak için alabileceği riskleri gözler önüne seriyor.

    Shaun Russell iki çocuğuna bakmakta olan bir annedir. Çocuklarını her şeyden çok seven annenin hayatı bir gün evine zorla girilmesi ile kökünden değişir. Hayatının en büyük kabusu gerçek olmuştur ve çocukları tehlikededir. Rehin olarak alınan 2 çocuğu Jasmine ve Glover'ı kurtarmak için her şeyi göze almaya hazır olan Shaun'un tek kişilik kurtarma operasyonu oldukça tehlikelidir. Ancak hiçbir güvenlik önlemi, tuzak ya da saldırgan, çocuklarını kurtarmaya ant içen kararlı bir annenin önünde duramayacaktır...

    Yönetmen koltuğunda başarılı yapım V for Vendetta ve Edgar Allen Poe gerilimi Kuzgun filmlerinin yönetmenliğini üstlenen James McTeigue'in oturduğu "Breaking In"in başrolünü Hollywood'un sevilen yıldızı Gabrielle Union üstlenirken, küçük çocukları ise Ajiona Alexus ve Seth Carr canlandırıyor. Filmin kadrosunda Billy Burke, Richard Cabral, Levi Meaden, Mark Furze ve Christa Miller da yer alıyor.

    Senaryosunda Liam Neeson başrollü Yolcu ve Non-Stop filmlerinin senaryosuna imza atan Ryan Engle'ın imzası bulunan "Breaking In" 11 Mayıs'ta Amerika'da seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top