Hesabım
    Duncan Jones’tan “Mute” Vizyon Tarihini Aldı!

    Başarılı yönetmenin yeni filmi Şubat’ta geliyor.

    “Moon” ve “Source Code” fillmlerinin yönetmeni Duncan Jones yeni filmi “Mute”un vizyon tarihini açıkladı. Netflix’te yayınlanacak film, 23 Şubat’ta gösterime girecek. Filmin başrolünde Big Little Lies’ın yıldızı Alexander Skarsgård bulunuyor. İsveçli aktöre Paul Rudd, Justin Theroux, Seyneb Saleh, Gilbert Owuor ve Robert Sheehan eşlik ediyor. Senaryonun da yönetmen Jones’a ait olduğu filmin müziklerini yetenekli besteci Clint Mansell yapıyor.

    Yönetmen Duncan Jones, Mute’un aslında ilk filmi olmasını planlıyordu. Fakat yönetmenin ve projenin başına gelmeyen kalmadığı için film bir türlü yapılamadı. Jones filmin ilk taslağını 2003 yılında tamamladı ve Sam Rockwell’e gönderdi. Rockwell, Leo rolünü oynamak istedi fakat rol Alexander Skarsgård’a gitti. Rockwell’i çok seven yönetmen onun için Moon filmini yazdı. BAFTA ödüllü yönetmen ayrıca Moon ve Mute’un aynı evrende geçtiğini ve bir üçlemenin parçası olacaklarını söyledi. Jones, üçlemenin son filmi “Wax” için sermaye bulmaya çalışıyor.

    Yakın gelecekte geçen hikayede Leo (Alexander Skarsgård), Berlin’de yaşayan bir barmendir. Çocukluğunda geçirdiği bir kaza yüzünden konuşma yetisini kaybetmiştir ve hayatındaki tek güzel şey güzeller güzeli sevgilisi Naadirah’tır (Seyneb Saleh). Sevgilisi bir gün hiçbir iz bırakmadan kaybolur ve Leo’nun arayışları onu şehrin perişan haldeki bölgelerine götürür. Leo’nun elindeki tek ipucu tanıştığı iki cerrahtır (Paul Rudd ve Justin Theroux) ve sevgilisini bulmak için bu yeraltı dünyasının üstesinden gelmelidir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top