Hesabım
    !f İstanbul'dan Bu Yıl da Etkileyici Poster Geldi!

    17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin posteri yayınlandı.

    17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin posteri yayınlandı. İş Bankası Maximum Kart’ın ana partnerliğinde gerçekleşecek olan festivalin posteri her sene olduğu gibi yine çok dikkat çekici. Bu yıl "Hayat Var!" temasıyla yola çıkacak festival, Türkiye ve dünyanın içinden geçtiği karanlık zamanlara rağmen hayatın farklı renkler, sesler ve hikâyelerle var olduğunu gösteren, kanıtlayan bakışların ve hayatların peşine düşüyor ve izleyicileri filmlerde, müzik etkinliklerinde ve sohbetlerde bir araya getirip ilham vermeye devam ediyor.

    İş Bankası Maximum Kart’ın 6. kez ana partnerliğinde ve CGV Mars Cinema Group ortaklığında 15 Şubat’ta başlayacak olan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali kapsamında, birbirinden güzel filmler seyircileriyle buluşacak. Bilim kurgudan müziğe, her türlü ilgi alanından seyirciyi bekleyen festivalin tam programı yarın itibariyle açıklanacak. Festival mekanları bu yıl Cinemaximum City's Nişantaşı, Cinemaximum Kanyon, Cinemaximum Akasya ve Caddebostan Kültür Merkezi olacak. 

    Bağımsız sinemanın kraliçesi Greta Gerwig’in yönettiği, Time Out’un “Etkileyici bir şekilde gençliğin ritmiyle kanat çırpan bir güzellik” sözleriyle övdüğü, eleştirmenlerce Yılın Filmi seçilen Uğur Böceği, Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’un Açılış Gecesi’nde seyirciyle buluşarak festivali açarken, festivalin kapanışını ise James Franco'nun The Disaster Artist'i yapacak.

    Yılın merakla beklenen bağımsızlarını ve ödüllü filmlerini sinema severlerle buluşturmak için gün sayan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin biletleri 2-4 Şubat tarihlerinde İstanbul için, 23-25 Şubat tarihlerinde de Ankara ve İzmir için satışa çıkacak. 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, önümüzdeki yıl 15-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul'da start verecek. Ardından festivalin yolu 1-4 Mart arasında Ankara ve İzmir'den geçecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top