Hesabım
    Zac Efron'lu Seri Katil Filminin Kadrosu Genişliyor!

    Zac Efron'u seri katil yapan biyografik yapımın kadrosuna Angela Sarafyan da katıldı.

    Disney'in parlak çocuğu Zac Efron'lu suç filminden yeni kadro gelişmesi geldi. Westworld'ün güzel yıldızı Angela Sarafyan da kadroya katıldı. Güzel oyuncu Joanna isimli bir karakteri canlandıracak.

    Disney'in genç yıldızı olarak parlayan, ardından Hollywood'ta kendine yer edinen ve gençlik komedilerinin yakışıklı ancak şapşal çocuğu olarak öne çıkmaya başlayan Efron, by kez bambaşka bir rolde karşımıza çıkıyor. "Kötü Komşular" ve "Çılgın İhtiyar" gibi filmleriyle hatırlanan, son olarak "Sahil Güvenlik" ve "Muhteşem Showman"de karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu, bu kez tarihin en ünlü seri katillerinden birine hayat verecek. 

    Ünlü oyuncu, 1974 ve 1978 yılları arasında birçok kadına tecavüz edip öldüren, kurbanlarının tam sayısı bilinmemekle birlikte, 10 yılı aşkın inkar süreci sonunda, 30'dan fazla cinayet işlediğini itiraf eden Ted Bundy'ye hayat verecek. 1989'da Florida'da idam edilen ünlü seri katil Ted Bundy, uzun süreli kız arkadaşı Elizabeth Kloepfer'e beraberken de cinayetlerine devam etmişti ancak yıllarca süren inkarın ardından Elizabeth sonunda Bundy'yi polise ihbar etmişti. Uzun yıllar sessizliğini koruyan Bundy, ancak infazına yakın zamanda geniş çaplı ve hiddetli cinayetlerini itiraf etmiş ve ancak o zaman Kloepfer ve dünyanın geri kalanı, Bundy'nin korkunç cinayetlerinin gerçek kapsamını öğrenmişti.

    Bundy'nin kız arkadaşı Elizabeth'in gözünden anlatılacak olan Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile filminde Bundy'nin kız karadaşı Elizabeth'i "Kemiklerine Kadar"ın güzel oyuncusu Lily Collins canlandıracak. Sarafyan'ın canlandırdığı Joanna, Elizabeth'i destekleyen çok yakın bir arkadaşı olmakla birlikte, Bundy'yi sorgulamaya başlamasının da nedeni olacak. Usta oyuncu John Maklovich de 1979 yılında davayı değerlediren Edward Cowart olarak boy gösterecek. 

    Yönetmen koltuğunda Joe Berlinger'in oturduğu filmin senaryosunda ise Michael Werwie imzası var. Filmin senaryosu en iyi çekilmemiş senaryoları derleyen Black List'te yer alıyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top