Hesabım
    “Jurassic World: Yıkılmış Krallık”tan Korkutucu Yeni Fragman!

    Merakla beklenen devam filminin Super Bowl fragmanı huzurlarınızda.

    Yılın merakla beklenen filmlerinden “Jurassic World: Yıkılmış Krallık”ın yeni fragmanı Super Bowl vesilesiyle yayınlandı. İlk fragmandan daha korkutucu bir havaya sahip ikinci fragman filme olan merakımızı iyice arttırdı.

    2015’te çıkan “Jurassic World” ile dünyada 1.6 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde eden seri devam filmiyle yine salonları doldurmayı istiyor. Ülkemizde de oldukça beğenilen ilk film 602.277 kişi tarafından izlenmişti. “Fallen Kingdom”ın yönetmenlik koltuğunda “The Impossible”, “The Orphanage” ve “A Monster Calls” filmlerinin yönetmeni J.A. Bayona oturuyor. Filmin başrolleri Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard’a, Jeff Goldblum, BD Wong, Toby Jones, Ted Levine, James Cromwell, Geraldine Chaplin, Rafe Spall eşlik ediyor. Filmin müzikleri ise Oscar’lı besteci Michael Giacchino’ya emanet.

    İlk film “Jurassic World”ün birkaç yıl sonrasında geçen devam filmi, artık parkı istila etmiş olan dinozorları tehdit eden Isla Nublar adasındaki yanardağı konu alıyor. Dinozor eğitmeni Owen Grady (Chris Pratt) ve parkın eski müdürü Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) dinozorları güvenli bir şekilde adadan nasıl götürebileceklerini bulmaya çalışıyor.

    “Jurassic World: Yıkılmış Krallık” ülkemizde 8 Haziran’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top