Hesabım
    "Sessiz Bir Yer"de Ses Çıkarırsan Ölürsün!

    John Krasinski imzalı "Sessiz Bir Yer"den yeni tanıtım videosu yayınlandı.

    John Krasinski ve Emily Blunt başrollü Sessiz Bir Yer'den video var. Krasinski'nin başrolü üstlenmenin yanı sıra yönetmen koltuğuna da oturduğu yeni korku filmi "Sessiz Bir Yer"de, güvenlikleri için seslerinden vazgeçen bir aile, kaçtıkları şeye yakalanıyor.

    The Office'in Jim Halpert'ı olan Krasinski ve karşımıza son olarak Trendeki Kız ile çıkan, Altın Küre ödüllü yıldız Blunt filmin başrollerini üstleniyor.

    2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmaları değildir. Aile gıcırtı çıkaracak her türlü adımdan, ses yapacak her türlü hareketten uzak durmaktadır. Ancak günün birinde bu sakin hayat, küçük çocukların oyun oynarken bir lambayı devirmeleri ile tepetaklak olur. Durgun sessizliğin içinde çıkan bu ses, ailenin peşindeki varlığın dikkatini hemen çekecek ve aile sessizliklerini bozmanın bedelini ağır ödeyecektir...

    Senaryosunu Scott Beck ve Bryan Woods ile birlikte yazdığı korku-gerilim filmi "Sessiz Bir Yer"in kadrosunda Noah Jupe, Millicent Simmonds ve Cade Woodward da yer alıyor. "Sessiz Bir Yer" ülkemizde 13 Nisan 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top