Hesabım
    “The Girl in the Spider's Web” Kadrosuna “Phantom Thread” Desteği!

    Filmin kadrosuna katılan son isim Vicky Krieps oldu.

    The Girl in the Spider's Web”in oyuncu kadrosu her geçen gün genişliyor. Kadroya katılan yeni oyuncu Vicky Krieps oldu. Lüksemburglu Krieps, bu sene 6 dalda Oscar’a aday gösterilen “Phantom Thread”te Daniel Day-Lewis ile başrolleri paylaştı. Hangi rolü oynayacağı açıklanmayan güzel oyuncunun filmografisinde ayrıca “Hanna”, “Anonim” ve “Genç Karl Marx” gibi önemli filmler bulunuyor.

    Tüm dünyada 232 milyon dolar gişe hasılatı elde eden 2011 yapımı “Ejderha Dövmeli Kız”ın devam filmi olan “The Girl in the Spider's Web”de kadro tamamen değişiyor. “The Crown” dizisinin yıldızı Claire Foy başrolü üstlenirken oyuncuya, “Borg/McEnroe”da oynayan Sverrir Gudnason, “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”nda izlediğimiz Sylvia Hoeks, Synnøve Macody Lund, Lakeith Stanfield ve Cameron Britton eşlik ediyor. Filmin kötü adamı ise “Kare” filminin yıldızı Claes Bang olacak.

    “The Girl in the Spider's Web”in yönetmenlik koltuğunda “Nefesini Tut” ve “Kötü Ruh” filmlerinin Uruguaylı yönetmeni Fede Alvarez oturuyor. Filmin senaryosunda ise yönetmen Alvarez, Steven Knight ve Jay Basu’nun imzası var.

    Çekimleri şu sırada Berlin ve Stockholm’de devam eden “The Girl in the Spider's Web” ülkemizde 9 Kasım’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top