Hesabım
    Jennifer Lawrence'ın "Kızıl Serçe"sinden Yeni Görüntüler!

    Jennifer Lawrence'lı "Kızıl Serçe"den yeni tanıtım videosu ve klip geldi.

    Jennifer Lawrence'lı Kızıl Serçe'de manüpilasyonun doruklarına ulaşın! Amerikalı yazar Jason Matthews'un dünya çapında beğeni toplayan casusluk romanından aynı isimle beyaz perdeye uyarlanan "Kızıl Serçe"den bir Kızıl Serçe olmanın ne demek olduğunu gözler önüne seren tanıtım videosu ve klip geldi. Gelen klipte programın Rus ajanı adaylarına verdiği eğitimde ahlaki sınırlar olmadığını öğrenirken, gelen tanıtım videosunda ise sürprizlerle dolu bir film izleyeceğimizin sinyallerini alıyoruz.

    Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenlerini ve zihinlerini bir silah olarak kullanmayı öğreten gizli istihbarat örgütü Sparrow School'a katılır. Zorlu ve sadistik bir eğitimden geçen genç kadın, programın şimdiye kadarki en tehlikeli öğrencisi olur. Dominika şimdi sahip olduğu güçle geçmişiyle yüzleşmeli ve sevdiği herkesin hayatı tehlikedeyken, Dominika'nın güvenebileceği tek kişi olduğunu söyleyen Amerikalı CIA ajanı Nathaniel Nash'le uzlaşma sağlamalıdır...

    kademi ödüllü Jennifer Lawrence'ı bu kez acımasız bir ölüm makinesi olarak izleyeceğimiz ajan filminde Lawrence'a CIA ajanı rolünde Joel Edgerton eşlik ediyor. Filmin zengin kadrosunda aynı zamanda Jeremy Irons, Mary-Louise Parker, Douglas Hodge, Ciarán Hinds, Joely Richardson ve Matthias Schoenaerts de bulunuyor. 

    Açlık Oyunları/Hunger Games serisinin üç filmini yöneten ve seride Lawrence ile birlikte çalışmış olan Francis Lawrence'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği "Kızıl Serçe", 2 Mart'ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top