Hesabım
    Jessica Chastain "O" Devam Halkasında mı?

    Ünlü oyuncu Jessica Chastain "IT Chapter 2"da yer alabilir.

    Oscar adayı Jessica Chastain, Pennywise'a mı katılıyor? 2012'de "Duyguların Rengi" ile, 2013'te de "Zero Dark Thirty" ile Oscar adaylığı kazanan güzel oyuncunun ismi, geçtiğimiz yılın en büyük hitlerinden biri olan, Andy Muschietti imzalı O filminin devam halkası için anılıyor.

    Variety'de yer alan habere göre; "O" filminin Sophia Lillis tarafından canlandırılan genç kahramanı Beverly'nin yetişkin halini canlandırması için internette çokça adı geçen güzel oyuncunun devam halkası için düşünülen isimler arasında yer alıyor. 

    Güzel oyuncu geçtiğimiz yılın sonunda, konuya dair ScreenRant'e konuşmuş ve "Andy Muschietti ve Barbara Muschietti'yi seviyorum. Andy'nin ilk yönetmenlik denemesi olan Mama'da onlarla birlikte çalıştım. Barbara da en yakın arkadaşlarımdan biri. Tabii ki onlarla çalışmayı isterim. Yaptıkları her şeyin bir parçası olmak istediğim için umarım bunu gerçekleştirebiliriz" demişti.

    700 milyon dolarlık gişesi ile gelmiş geçmiş en yüksek gişeye ulaşan korku filmi ünvanını elde eden "O"nun devam halkasında Muschietti bir kez daha yönetmen koltuğunu üstlenecek. Senaryosu Gary Dauberman'ın imzasını taşıyacak olan devam halkasında palyaço fobisi olanların korkulu rüyası olmakla birlikte korku sineması karakterleri arasında da kendine haklı bir yer edinen Pennywise'ı bir kez daha Bill Skarsgård'ın üstlenmesi bekleniyor.

    Maine'in küçük bir kasabasında yaşayan 7 çocuğun hikayesini anlatan film, kurbanlarının korkularının ve fobilerinin kılığına girebilen şeytani palyaço Pennywise'a karşı verilen mücadeleyi temel alıyordu. Devam halkası ise artık büyümüş olan kahramanların 27 aradan sonra bir kez daha Pennywise'la mücadeleye girişmesini konu alacak.

    Çekimleri 18 Haziran'da Toronto'da başlayacak olan devam halkası, Kasım ayından önce çekimlerini tamamlama niyetinde...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top