Hesabım
    "Bordo Bereliler Afrin"in Fragmanı Çıktı!

    "Bordo Bereliler Afrin" 23 Mart'ta vizyona girecek!

    Bordo Bereliler Afrin ile savaşın yankıları bir kez daha beyaz perdede. Afrin'de başlayıp, Bursa İnegöl'de son bulacak olan "Bordo Bereliler Afrin"den beklenen fragman yayınlandı.

    MPT-76 (Milli Piyade Tüfeği), MPT-55 ve MPT55-K (Milli Piyade Tüfeği), T40R tek atım bombaatar (launcher), JMK BORA-12 (Tam Profesyonel uzun menzilli keskin nişancı tüfeği) 40 mm tamburali bombaatar ve Canik 55 gibi Türkiye üretimi silahların kullanıldığı filmin yönetmen koltuğunda, serinin bir önceki filmi "Bordo Bereliler Suriye"nin yönetmeni Erhan Baytimur oturuyor. Film Bursa'nın İnegöl ilçesinde çekildi.

    Senaryosunu Coşkun Gündoğdu ile Ayça Baytimur'un üstlendiği filmin kadrosu ise bir hayli geniş. İlk filmden tanıdığımız Cenk Ertan ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu'na Cavit Çetin Güner, Kübra Dilara Çelen, Çiğdem Batur, Emel Dede, Ozan Güler, Oğuz Yağcı, Kübra Dilara Çelen, Balamir Emren, Ergun Kuyucu, Gencer Güvercin, Mehmet Dindar ve Erol Yavan eşlik ediyor. 

    Özel Kuvvetlere bağlı bordo bereli askerlerin terör örgütlerine yönelik yaptıkları operasyonu konu alan "Bordo Bereliler Afrin" 23 Mart'ta vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top