Hesabım
    "Call Me by Your Name" Devam Halkasından İlk Detaylar!

    "Call Me by Your Name"in devam halkasında hikaye nasıl ilerleyecek?

    Oscar ödüllü romantik dram Beni Adınla Çağır'dan devam halkası geliyor. 90. Oscar yarışında "En İyi Uyarlama Senaryo" ödülüne uzanan etkileyici yapımın devam halkasından ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

    İlk filmin baş karakterleri Elio ve Oliver, ilk filmde kendilerine hayat veren Timothée Chalamet ve Armie Hammer tarafından canlandırılmaya devam edecek. André Aciman'ın romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin devam halkasında da yönetmen koltuğunu Luca Guadagnino üstlenecek. Oscar töreninde konuşan yönetmen, "Şu sıralar André Aciman ile devam halkası üzerine çalışıyoruz. İlk filmin üzerinden 5-6 yıllık bir zaman süreci geçmiş olacak. Bu yeni bir film olacak, farklı bir ton olacak" dedi. Filmde bol bol yolculuk göreceğimizi de belirten yönetmen, 1980'lerin sonlarında geçecek olan filmin AIDS krizine değineceğini de belirtmişti.

    4 dalda Oscar adaylığı kazanmasının yanı sıra, Altın Küre ve BAFTA adaylıkları da bulunan, sayısız festivalin yıldızı olan romantik yapım, Toronto, Sydney, St. Louis, Londra, New York gibi önemli festivallerin seçkilerinde de yer bulmuştu. 

    Geçtiğimiz BFI Londra Film Festivali'nde konuşan yönetmen, "Devam halkası yapmak istiyorum çünkü Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel, hepsi mücevher değerinde. Birlikte inşa ettiğimiz doku çok uyumlu. Yarattığımız arkaplan inandırıcı. Karakterlerimiz genç ancak büyüyorlar" diye konuşmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top