Hesabım
    Samuel L. Jackson'dan Gizemli "Captain Marvel" Paylaşımı!

    "Captain Marvel" setinden gelen kare merak uyandırdı.

    Brie Larson başrollü Captain Marvel'dan yeni set karesi geldi. Yönetmenliğini Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin üstlendiği yeni süper kahraman macerasının setinden gelen karede Yenilmezler filmlerinin karizmatik kahramanlarından S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury'ye hayat veren Samuel L. Jackson'ı kalıbı çıkarılırken görüyoruz.

    Ünlü oyuncunun kalıbının neden çıkarıldığı belirsizliği koruyor. Ancak gönderinin altında teoriler üreten sosyal medya kullanıcıları bunun Nick Fury'nin aslında uzaylı ırkı Skrull'lardan olabileceğine işaret ettiğini düşünüyor.

    Şayet Jackson bir Skrull ise, kadrodaki tek uzaylı o değil! "Humans"ın Anita'sı Gemma Chan, filmde Kree ırkından Minn-Erva karakterine hayat verecek. İnsanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva, Captain Marvel'ınkine benzer güçlere sahip olan bir karakter. Captain Marvel'ın beyaz perde macerasında yakışıklı oyuncu Jude Law, Captain Marvel'ın güçlerini kazandığı zaman ona yardım eden akıl hocası, doktor Walter Lawson karakterine hayat verecek. Kree ırkından gelme olan Mar-Vell isimli bir savaşçı olan karakter, dünyada saklanabilmek için doktor Walter Lawson karakterine bürünüyordu. Filmin kötü adamı ise uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn olacak. Kısacası filmde uzaylı ırkından karakterleri bol bol göreceğiz.

    ABD Hava Kuvvetleri'nde bir güvenlik şefi olan Carol Danvers, Kree teknolojisini içeren bir patlama sonucu özel güçler kazanır. Yeni gelen gücüyle birlikte artan sorumluluğu, onu dünyayı kurtarmak için amansız bir savaşa sokacaktır.Senaryosu, Meg LeFauve ve Nicole Perlman'ın hazırladığı taslaktan, Geneva Robertson-Dworet tarafından senaryolaştırılan "Captain Marvel", 8 Mart 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top