Hesabım
    Charlize Theron'lu “Tully”nin Vizyon Tarihi Ertelendi!

    Tarih değişikliğinin sebebi olarak "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" gösteriliyor.

    Charlize Theron’un başrolünü üstlendiği komedi filmi “Tully”nin vizyon tarihi değişti. Amerika’da 20 Nisan’da gösterime girmesi beklenen film, artık 4 Mayıs’ta, filmin konusuyla uyumlu olarak Anneler Günü’ne (13 Mayıs) daha yakın bir tarihte vizyona girecek. Ülkemizde vizyon tarihi henüz belli değil.

    Vizyon tarihindeki değişikliğinin sebebi olarak “Avengers: Sonsuzluk Savaşı” gösteriliyor. Gişede fırtınalar estirmesi beklenen süper kahraman filminin 4 Mayıs’tan 27 Nisan’a çekilmesi başka filmleri de etkiliyor. Dwayne Johnson’ın başrolünde olduğu “Rampage: Büyük Yıkım” da 20 Nisan’dan 13 Nisan’a kaydırılmıştı.

    Sundance Film Festivali’nde prömiyer yapan “Tully”de başrolü Charlize Theron üstleniyor. Kadrosunda Mackenzie Davis, Mark Duplass ve Ron Livingston gibi isimlerin bulunduğu filmin yönetmeni “Juno” ve “Aklı Havada” ile tanıdığımız Jason Reitman.

    Filmin konusu şöyle: Marlo, yeni doğan bebeğiyle birlikte, üç çocuk annesi bir kadındır. İki çocuğuyla uğraşmasının yanı sıra yeni bebeği de onu bir hayli yormaktadır. Kız kardeşinin perişan halini gören erkek kardeşi ona yardımcı olması için bir gece dadısı tutar. İlk başta durumu savurganlık olarak gören Marlo, genç dadı hakkında emin olmasa da zamanla düşünceli, sürprizlerle dolu ve bazen de zorlu bir genç kadın olan Tully ile güçlü bir arkadaşlık geliştirir...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top