Hesabım
    “The Voyage of Doctor Dolittle”ın Seslendirme Kadrosu Dudak Uçuklatıyor!

    Başrol Robert Downey Jr. filmin seslendirme kadrosunu açıkladı.

    Hayvanlarla konuşabilen bir doktoru konu alan yeni “The Voyage of Doctor Dolittle” uyarlamasının başrolü Robert Downey Jr., Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla filmin seslendirme kadrosunu açıkladı.

    2 Oscar adayı oyuncunun yaptığı açıklamaya göre, filmin seslendirme kadrosu yıldızlarla dolu olacak. Kumail Nanjiani, Octavia Spencer, John Cena, Rami Malek, Craig Robinson, Marion Cotillard, Frances de la Tour ve Carmen Ejogo filme sesleriyle dahil olacak. Daha önceden açıklanan kadroda Selena Gomez, Tom Holland, Michael Sheen, Antonio Banderas, Emma Thompson ve Ralph Fiennes gibi isimler yer alıyordu. Çekimleri şu sırada devam eden filmin yönetmenliğini ve senaristliğini, “Trafik” filmi ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar kazanan Stephen Gaghan üstleniyor.

    Hugh Lofting'in 1920'li yıllara ait çocuk kitaplarından, hayvanlarla konuşabilen doktor karakterinden yola çıkan film, 1967 yılında aynı isimle müzikal olarak beyazperdeye uyarlanmıştı. 1998 ve 2001 yıllarında, Eddie Murphy'nin başrolünde olduğu yeniden uyarlama bir seri de mevcut.

    “The Voyage of Doctor Dolittle” ülkemizde 5 Nisan 2019’da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top