Hesabım
    “Wonder Woman 2” Kadrosuna Pedro Pascal Desteği!

    Son yılların yükselen yıldızı Pedro Pascal, “Wonder Woman 2”nin kadrosuna katıldı.

    Son yıllarda Hollywood’un aranan isimlerinden biri haline gelen Şilili-Amerikalı aktör Pedro Pascal, önümüzdeki yılın merakla beklenen süper kahraman filmi “Wonder Woman 2”nin kadrosuna dahil oldu.

    Hikaye ve karakter detayları henüz netlik kazanmayan “Wonder Woman 2”de, Pedro Pascal’ı hangi rolde izleyeceğimiz açıklanmadı, ancak önemli bir rol olacağını biliyoruz. Başrol Gal Gadot ve yönetmen Patty Jenkins’in geri döneceği filmde, kötü karakter Cheetah’ı Altın Küre adayı oyuncu Kristen Wiig canlandıracak. Film, 1 Kasım 2019’da vizyona girecek.

    DC Sinematik Evreni’nin şimdiye kadarki en başarılı filmi kabul edilen “Wonder Woman”, vizyona girdiği geçtiğimiz sene 821 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Amerikan Yapımcılar Birliği tarafından En İyi Film dalında aday gösterilen "Wonder Woman", farklı ödül törenlerinden birçok heykelcikle ayrıldı.

    “Game of Thrones” ve “Narcos” gibi önemli dizilerde yıldızı parlayan Pedro Pascal kısa sürede şöhret basamaklarını tırmandı. Geçtiğimiz sene “Kingsman: Altın Çember”de izlediğimiz oyuncu, 10 Ağustos’ta vizyona girecek “The Equalizer 2”de Denzel Washington ile birlikte başrolü paylaşacak. Oyuncu şu sıralarda, J.C. Chandor’un yönetmenliğini üstlendiği “Triple Frontier” filminin çekimleri ile meşgul.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top