Hesabım
    Söylenti: Matt Damon, Örümcek-Adam Kötüsü Olma Fırsatını Tepti!

    Matt Damon, “Spider-Man: Homecoming 2”nin kötüsü olmak istememiş.

    Bugün elimize bomba gibi bir söylenti düştü. Başarılı oyuncu Matt Damon, “Spider-Man: Homecoming 2” filminde kötü adamı oynaması için gelen teklifi reddetti!

    Geçtiğimiz sene vizyona giren Marvel filmi “Örümcek-Adam: Eve Dönüş” dünya çapında 880 milyon dolar gibi yüksek bir gişe hasılatı elde edince, yapım şirketi Sony hiç vakit kaybetmeden devam halkası için çalışmalara başladı. Vizyon tarihi olarak 5 Temmuz 2019’u seçen film, söylentilere göre kötü adamını aramaya başlamış. Hangi kötü adam için olduğu bilinmeyen teklif, “Can Dostum / Good Will Hunting”, “Köstebek / The Departed” ve “Marslı / The Martian” gibi filmlerden tanıdığımız Oscar ödüllü oyuncu Matt Damon’a götürülmüş. Projeyle ilgilenmediğini söyleyen oyuncu teklifi reddetmiş. Oyuncunun rolü neden reddettiği bilinmiyor.

    Matt Damon, Marvel Sinematik Evreni’nin geçen sene vizyona giren sevilen filmi “Thor: Ragnarok”ta cameo rolüyle karşımıza çıkmıştı. Loki karakterini canlandıran Asgardlı bir aktör rolünde izlediğimiz oyuncu izleyiciler için büyük bir sürpriz olmuştu. 3 Altın Küre ödüllü oyuncuyu 2017 yılında “Küçülen Hayatlar / Downsizing” ve “Suburbicon” filmlerinde izlemiştik.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top