Hesabım
    Kate McKinnon Yeni Danny Boyle Filminde Rol Alabilir!

    Danny Boyle’un gelecek komedi filmi kadrosunu şekillendiriyor.

    “Saturday Night Live” ile iki yıl üst üste Emmy ödülü kazanan aktris Kate McKinnon, yönetmen Danny Boyle’un çekeceği komedi filminde oynamak için görüşmelere başladı.

    “Milyoner / Slumdog Millionaire” filminin Oscar ödüllü yönetmeni Danny Boyle’un yeni projesine dair elimizde fazla bir bilgi bulunmuyor. Adı bilinmeyen filmin yalnızca müzikal temalı olacağını ve 1960’lar veya 1970’lerde geçeceğini biliyoruz. Filmin oyuncu kadrosunda “Tam Gaz / Baby Driver” ve “Cinderella / Cinderella” filmlerinin yıldızı Lily James ve “Damned” dizisiyle tanınan Himesh Patel yer alıyor. Senaryo ise “Savaş Atı”, “Dört Nikah Bir Cenaze”, “Zamanda Aşk” ve “Aşk Her Yerde” gibi filmlerin Oscar adayı senaristi Richard Curtis tarafından yazılıyor.

    Başarılı oyuncu Kate McKinnon’ı “Saturday Night Live”ın dışında birçok yapımdan tanıyoruz. Güzel oyuncuyu son birkaç yılda “Kızlar Gecesi”, “Ghostbusters: Hayalet Avcıları” ve “Çılgın Ofis Partisi” gibi filmlerde izledik. Oyuncunun, Mila Kunis ve Sam Heughan ile başrolü paylaştığı “The Spy Who Dumped Me” filmi ise ülkemizde 10 Ağustos’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top