Hesabım
    Asghar Farhadi’nin Yeni Filmi “Everybody Knows”ta Gerilim Tavan Yapıyor!

    Başrollerini Javier Bardem ve Penelope Cruz’un üstlendiği filmden ilk fragman yayında.

    Geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali’nin açılış filmi olacağı açıklanan “Everybody Knows”tan ilk fragman ve poster yayınlandı. Ünlü İranlı yönetmen Asghar Farhadi’nin yeni filmi, psikolojik gerilim ve drama türünü ustalıkla harmanlıyor.

    Filmin başrollerini gerçek hayatta da birlikte olan, Oscar ödüllü oyuncu ikilisi Penélope Cruz ve Javier Bardem üstleniyor. 2014 yapımı “Asabiyim Ben / Relatos Salvajes” ile tanıdığımız Ricardo Darín, Bárbara Lennie, Carla Campra ve Inma Cuesta gibi isimler de filmde ikiliye eşlik ediyor. “Bir Ayrılık” ve “Satıcı” filmleriyle En İyi Yabancı Film dalında iki Oscar kazanan İranlı usta yönetmen Asghar Farhadi filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor.

    İranlı yönetmen Asghar Farhadi'nin İber Yarımadası’nda çektiği tamamı İspanyolca olan film, çocukları ve eşiyle birlikte Buenos Aires’ta yaşayan Laura adında bir kadının hikayesine odaklanıyor. Bir aile kutlaması için doğdukları İspanya köyüne dönen ailenin hayatı beklenmedik bir olay sonucunda tepetaklak olur. Birçok Farhadi filminde olduğu gibi, bu filmde de aile, aile bağları ve ahlaki tercihle sorgulanıyor.

    "Everybody Knows" prömiyerini 8 Mayıs'ta Cannes Film Festivali'nde yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top