Hesabım
    “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi”nin Yeni Fragmanı Huzurlarınızda!

    Star Wars evreninin yeni filmine çok az kaldı.

    Star Wars evreninin yeni devam halkası “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi”nden yeni bir fragman yayınlandı. Hemen hemen herkesin beğendiği fragman filme olan heyecanımızı perçinliyor.

    “Yüce Sezar!” ile tanıdığımız Alden Ehrenreich, Altın Küre ödüllü Donald Glover, Game of Thrones’un Khaleesi’si Emilia Clarke, 3 Oscar adayı Woody Harrelson, “Westworld” ile yıldızı parlayan Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge ve Paul Bettany gibi yıldızların yer aldığı filmde ünlü karakterin pilot olma hedefiyle yola çıkışını görüyoruz. Dünyanın en iyisi olmaya karar veren genç Han Solo, kaçakçılık için toplanan bir ekibin üyesi oluyor ve hayat boyu yanında olacak olan yardımcı pilotu Chewbacca ile güçlerini birleştiriyor. Yıllarca dostluğunu sürdüreceği Lando Calrissian ve Qi'ra da bu macerada Han Solo'ya eşlik ediyor. 2 Oscar’lı usta yönetmen Ron Howard’ın yönetmenlik koltuğuna geçtiği filmde, senaryo Jon Kasdan ve Lawrence Kasdan ikilisinin imzasını taşıyor.

    Prömiyerini vizyon tarihinden 10 gün önce Cannes Film Festivali’nde gerçekleştirecek olan “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi” ülkemizde 25 Mayıs’ta gösterim girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top