Hesabım
    “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi”nden Yeni Posterler Var!

    Yeni Star Wars macerası bu ay vizyona giriyor.

    Star Wars severlerin merakla beklediği “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi”nden yeni posterler görücüye çıktı. Vizyon tarihine yaklaşık iki hafta gibi bir süre kalan film, her yeni içerikle birlikte merakımızı da arttırmayı başarıyor.

    2016 yapımı “Yüce Sezar!” filmi ile tanıdığımız Alden Ehrenreich’ı başrolüne yerleştiren film, 2 Oscar sahibi yönetmen Ron Howard’ın imzasını taşıyor. Genç başrole filmde, Altın Küre ödüllü Donald Glover, Game of Thrones’un Khaleesi’si Emilia Clarke, 3 Oscar adayı Woody Harrelson, “Westworld” ile yıldızı parlayan Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge ve Paul Bettany gibi oyuncular eşlik ediyor.

    Filmde ünlü karakterin pilot olma hedefiyle yola çıkışını görüyoruz. Dünyanın en iyisi olmaya karar veren genç Han Solo, kaçakçılık için toplanan bir ekibin üyesi oluyor ve hayat boyu yanında olacak olan yardımcı pilotu Chewbacca ile güçlerini birleştiriyor. Yıllarca dostluğunu sürdüreceği Lando Calrissian ve Qi'ra da bu macerada Han Solo'ya eşlik ediyor...

    Cannes Film Festivali’nde prömiyer yapacak olan “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi” ülkemizde 25 Mayıs’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top