Hesabım
    Bol Yıldızlı Komedi "The Spy Who Dumped Me"nin İlk Uzun Fragmanı Yayınlandı!

    "The Spy Who Dumped Me"nin başrollerini Kate McKinnon ve Mila Kunis paylaşıyor.

    Yıldızlarla dolu kadrosuyla ilgi çeken aksiyon ve komedi filmi “The Spy Who Dumped Me”nin ilk uzun fragmanı ve yeni posteri yayınlandı.

    James Bond serisinin “The Spy Who Loved Me” filminden ilham alan yapımın başrollerini “Saturday Night Live”ın 2 Emmy ödüllü yıldızı Kate McKinnon ve “Siyah Kuğu” ile Altın Küre’ye aday gösterilen Mila Kunis üstleniyor. Yıldız ikiliye filmde Justin Theroux, “Outlander” dizisi ile tanıdığımız Sam Heughan, “The X Files”ın Altın Küre ödüllü başrolü Gillian Anderson, Ivanna Sakhno ve Hasan Minhaj gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise genellikle dizilerin kamera arkasında yer alan Susanna Fogel bulunuyor.

    Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili kendilerini de şaşırtarak maceraya atılırlar. Avrupa boyunca peşlerindeki suikastçılardan kaçan ekip, bu süreçte dünyayı kurtaracak bir plan yapmak zorundadır.

    “The Spy Who Dumped Me” ülkemizde 10 Ağustos’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top