Hesabım
    Andrew Garfield’lı “Under The Silver Lake” Ertelendi!

    Cannes’ta prömiyer yapan filmin vizyon tarihi yaklaşık 6 ay ertelendi.

    Oscar ve Altın Küre adayı başarılı oyuncu Andrew Garfield’ın başrolünü üstlendiği “Under The Silver Lake”in vizyon tarihi ertelendi. Yaklaşık üç hafta sonra 22 Haziran’da gösterime girmesi beklenen suç ve gerilim filmi 7 Aralık tarihine ertelendi. Gelen erteleme haberinin filmin Cannes prömiyeri ile ilgisi olabileceği düşünülüyor. Geçtiğimiz ay Cannes Film Festivali’nde prömiyer yapan yapım çok başarılı bulunmamıştı. Rotten Tomatoes’ta %60’lık bir derecelendirmesi olan film 139 dakikalık süresinde bir değişikliğe gidebilir.

    "Under The Silver Lake"te başrol Garfield’a, Altın Küre adayı Riley Keough, Laura-Leigh Claire, Sydney Sweeney, Grace Van Patten, “Westworld” ile yıldızı parlayan Jimmi Simpson, Topher Grace, Callie Hernandez ve Patrick Fischler eşlik ediyor. Yönetmen koltuğu ise 2014 yapımı “Peşimdeki Şeytan”ın ödüllü yönetmeni David Robert Mitchell’a emanet.

    Los Angeles'ta yaşayan 33 yaşındaki Sam (Andrew Garfield), dikkatli bir adamdır. Günün birinde yaşadığı apartmanın havuzunu kullanmakta olan bir kadınla tanışır. Bu kadın şen şakran Sarah'dır. Sarah'ın (Riley Keough) ani ortadan kayboluşu büyük bir gizem yaratır. Sam, genç kadını bulmak ve sırrı çözmek için Los Angeles'ta sürreal bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk onu Melekler Şehri'ndeki en korkunç gizemlerin, skandalların ve komploların derinliğine sürükleyecektir...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top