Hesabım
    Robert Redford’lu "The Old Man and the Gun"dan İlk Fragman!

    Filmin oyuncu kadrosunda Casey Affleck, Sissy Spacek ve Danny Glover yer alıyor.

    Usta oyuncu Robert Redford’un başrolünü üstlendiği soygun temalı suç ve drama filmi “The Old Man and the Gun”ın ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Oscar ödüllü Robert Redford’un beyaz perdede boy göstereceği son yapım olan filmin oyuncu kadrosunda “Yaşamın Kıyısında” ile geçtiğimiz yıl Oscar kazanan Casey Affleck, Oscar ödüllü Sissy Spacek, 4 Emmy adayı Danny Glover, müzisyen ve aktör Tom Waits ve Tika Sumpter yer alıyor. Geçtiğimiz yılın en beğenilen bağımsız filmlerinden “A Ghost Story”nin yönetmeni David Lowery, filmin yönetmen koltuğunda yer alıyor ve senaryoya da imza atıyor.

    David Grann’ın 2003 yılında The New Yorker dergisinde yayınlandığı bir makaleden uyarlanan film, gerçek bir hikayeye dayanıyor. Hayatı boyunca toplam 18 kere hapisten kaçan Forrest Tucker (Robert Redford), 70 yaşında bir kez daha hapisten kaçar ve eşi benzeri görülmemiş banka soygunlarına imza atar. Casey Affleck filmde, Tucker’ı takıntı haline getirmiş bir dedektifi canlandırırken; Sissy Spacek, Tucker’ın aşık olduğu kadına hayat veriyor.

    “The Old Man and the Gun”ın Amerika gösterim tarihi 28 Eylül. Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top