Hesabım
    Claire Foy'un " The Girl in the Spider’s Web"inden İlk Fragman!

    Lisbeth Salander bu kez yeni bir vücutta kimlik buluyor.

    Claire Foy'lu The Girl in the Spider's Web'ten beklenen fragman geldi. "The Crown" dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Foy'u aykırı bilgisayar korsanı Lisbeth Salander'a dönüştüren devam halkasında aksiyon ön planda!

    İsveçli gazeteci ve yazar Stieg Larsson'ın yarattığı Millennium serisinden beyaz perdeye uyarlanan "The Girl in the Spider's Web", serinin David Lagercrantz tarafından yazılan devam halkasından beyaz perdeye taşınıyor. Yönetmen koltuğunda "Nefesini Tut" ile büyük beğeni toplayan yönetmen Fede Alvarez'in oturduğu filmde, Lisbeth'in ortağı gazeteci Mikael Blomkvist rolünde Sverrir Gudnason boy gösteriyor.

    Birbirlerine tamamen zıt insanlar olsalar da doğruları ortaya çıkarmak için mücadele veren bilgisayar korsanı Lisbeth Salander ve gazeteci Mikael Blomkvist, bu kez kendilerini dev bir örümcek ağının ortasında bulur. Bu debelendikçe karmaşıklaşan örümcek ağı casuslar, siber suçlular ve yozlaşmış hükümet yetkilileriyle doludur...

    Yönetmenle birlikte Steven Knight'ın üstleneceği senaryodan beyaz perdeye uyarlanan filmde Lakeith Stanfield "Ed Needham" karakterini, Stephen Merchant da "Frans Balder" karakterini canlandırıyor. Kadroda ayrıca Sylvia Hoeks, Claes Bang, Christopher Convery, Synnøve Macody Lund veVicky Krieps de yer alıyor.

    Columbia Pictures'ın serinin haklarını elinde bulundurduğunu düşünürsek, Foy'un başrolünü üstlendiği aksiyon ve gerilim filmlerinin uzun süre gündemde olacağını söyleyebiliriz! "The Girl in the Spider's Web" 9 Kasım'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top