Hesabım
    "Dumbo" Fragmanı İçinizi Isıtacak!

    Disney klasiği "Dumbo" beyaz perdeye geri dönüyor.

    Dumbo'nun yeni beyaz perde macerasından ilk fragman geldi. Disney'in 1941 imzalı animasyon klasiği Dumbo'nun yeni beyaz perde uyarlamasında animasyon yerine gerçek oyuncular yer alsa da, sevimli film Dumbo'nun yeni resmedilişi de kalpleri ısıtıyor. Filmden gelen ilk fragmanda kocaman kulakları ile ünlenen sevimli yavru fil Dumbo'nun hayatına kısa bir bakış atıyoruz.

    Fantastik yapımların usta yönetmeni Tim Burton'ın yönetmen koltuğuna oturduğu yeni Disney uyarlamasının, Disney klasiklerini yeniden hayata döndüren Orman Çocuğu ve Güzel ve Çirkin'in başarısını sürdürmesi bekleniyor. Gişede beklentileri katlamayı başaran yeniden uyarlamaların arasında Dumbo'nun şansı nasıl olacak dersiniz?

    Gelen kısacık videoda yüzeyde göründüğü kadar parlak ve görkemli olmadığını bildiğimiz Dreamland'e de şöyle bir göz atma şansı elde ediyoruz. Görkemli sirk şatafatlı imajı ile göz doldururken, iç dünyasındaki acımasızlıkları da gizlemeyi başarıyor. Bir diğer noktada, animasyon filmde Dumbo'ya yol gösteren lider vasıflı fare Timothy Q'nun yerini, filmin genç kızı Milly alacak gibi görünüyor.

    Filmde başrolleri Holt Farrier rolünde başarılı oyuncu Colin Farrell, kızı Milly rolünde Nico Parker ve oğlu Joe rolünde Finley Hobbins üstleniyor. Filmin yıldızlı kadrosunda ise başka ağır toplar da yer alıyor. Güzel oyuncu Eva Green trapez cambazı Colette Marchant'ı, Danny DeVito sirkin sahibi Max Medici'yi ve son dönem tekrar sık sık karşımıza çıkmaya başlayan usta isim Michael Keaton da kötü niyetli V. A. Vandemer'ı canlandırıyor.

    "Dumbo" 29 Mart 2019 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top