Hesabım
    Melissa McCarthy’li “Super Intelligence”a James Corden Katıldı!

    Bilim kurgu ve komedi türündeki film 2019’un sonlarında vizyonda olacak.

    Komedi filmlerinin aranan ismi Melissa McCarthy’nin başrolünü üstlendiği bilim kurgu ve komedi filmi “Super Intelligence” kadrosunu oluşturmaya başladı. 4 Emmy ödüllü oyuncu James Corden filme ismini veren yapay zeka karakterine sesiyle hayat vermek için kadroya dahil oldu.

    Filmin yönetmen koltuğunda “Tammy”, “The Boss” ve “Life of the Party” filmleriyle tanınan başrol Melissa McCarthy’nin eşi Ben Falcone yer alıyor. Senaryosunu Steve Mallory’nin yazdığı filmin yapımcı kadrosunda başrol McCarthy, yönetmen Falcone ve Rob Cowan yer alıyor.

    Filmin konusu şöyle: Eski bir kurumsal yönetici olan Carol Peters (Melissa McCarthy), hayatından pek de memnun olmayan bir kadındır. İstediklerini yapamamıştır ve geriye dönüp baktığında sahip olduğu hayatın kendisine yetmiyor oluşu canını sıkmaktadır. Ancak şikayetçi olduğu hayatı günün birnde tepetaklak oluverir. Dünyayı kasıp kavurması muhtemel bir yapay zeka olan ilk süper istihbaratın (James Corden) gözlemlenmesi için seçilen Carol’ın hayatı kökünden değişecektir.

    Çekimlerine önümüzdeki ay başlanacak “Super Intelligence”ın Amerika’da 25 Aralık 2019’da gösterime girmesi bekleniyor. Ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top