Hesabım
    Sundance Yıldızı “Blindspotting”e Kırmızı Işıklı Poster!

    Sundance’te Jüri Büyük Ödülü için yarışan filmden yeni poster geldi.

    Prömiyerini geçtiğimiz Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren komedi ve drama filmi “Blindspotting”ten yeni bir poster yayınlandı.

    Daveed Diggs ve Rafael Casal ikilisinin başrollerini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Janina Gavankar, Jasmine Cephas Jones, Ethan Embry, Tisha Campbell-MartinUtkarsh Ambudkar ve Wayne Knight gibi isimler yer alıyor. Kısa filmleriyle tanınan Carlos López Estrada ise bu filmle birlikte ilk uzun metrajına imza atıyor.

    Her geçen gün gittikçe nezih bir yer haline gelen Oakland’ta geçen film, ırk ve sınıflarla ilgili güncel bir hikaye anlatıyor. Colin yeni bir hayata başlamak için şartlı tahliyesinin son üç gününü sakin geçirmesi gereken bir adamdır. Bir mesleği, sorumlulukları ve planları vardır. Ama hızlı konuşan çocukluk arkadaşı Miles'ın da problem mıknatısı olmak gibi bir özelliği vardır. Colin’in şartlı tahliye geri sayımı, şok edici bir suça tanıklık etmesi ile sekteye uğrar. Bu olayın ışığında ikili, hızla nezihleşip burjuvalaşan kasabalarında yabancı hissetmeye başlarken, dostlukları da rahat varoluşundan çıkarak sarsıcı bir çarpışma rotasına sürüklenir.

    “Blindspotting” Amerika’da 20 Temmuz’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top