Hesabım
    Spider-Man Spin-off Projesi "Silk" Geliyor!

    Spider-Man evreninin kadın süper kahramanı Silk kendi filmine kavuşuyor.

    Örümcek-Adam 2 için heyecan büyükken, ismi "Spider-Man: Far From Home" olarak açıklanan devam halkasının ötesindeki projeler için de haberler gelmeye başladı. Geçtiğimiz yıl beyaz perdede izlediğimiz ve 334 milyonu Amerika’dan olmak üzere tüm dünyada 880 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel Sinematik Evreni’nin en çok kazanan 7. filmi olan Örümcek-Adam: Eve Dönüş'ün başarısı, Sony'i Örümcek-Adam evrenini genişletmeye ikna etti. Örümcek-Adam çizgi romanlarında karşımıza çıkan kadın süper kahraman Silk de kendi filmine kavuşuyor.

    The Wrap'de yer alan habere göre Örümcek-Adam evrenini genişletecek olan "Silk", çizgi romanlarda Peter Parker'ın okul arkadaşı olarak karşımıza çıkan Cindy Moon'u temel alıyor. Peter ile aynı okul gezisinde, tıpkı onun gibi radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılan Cindy, tıpkı Örümcek-Adam gibi yetenekler kazanıyordu. Koreli Amerikan olan Cindy, Peter tarafından ancak 13 yıl sonra keşfediliyordu. Peter'dan daha hızlı hareket edebilen Silk, ağlarını da parmak uçlarından atabiliyordu.

    "Örümcek-Adam: Eve Dönüş"te Tiffany Espensen'ın canlandırdığı karakterin, spin-off projesinde başka bir oyuncu tarafından canlandırılacağı tahmin ediliyor. Örümcek-Adam evrenine ait spin-off projeleri bununla da sınırlı değil. Tom Hardy başrollü Venom'un yanı sıra, "Silver and Black", "Morbius the Living Vampire", ve "Nightwatch" da Sony'nin değerlendirdiği projelerin arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top