Hesabım
    "It: Chapter Two"nun Henry Bowers'ı Bulundu!

    "It: Chapter Two" kadrosuna yetişkin Henry Bowers rolünde Teach Grant katıldı.

    It: Chapter 2'nun yetişkin Henry Bowers'ı bulundu. Teach Grant, zorba ve psikopat bir ergen olan karakterin yetişkin halini canlandıracak. Altered Carbon ile ünlenen yıldızın hayat vereceği karakter ilk filmde Nicholas Hamilton tarafından canlandırılmıştı. İlk filmde yakın arkadaşları olan zorbaları öldüren karakter, Pennywise'ı yenmeye çalışan çocukların peşine düşmüş ve sonunda bir kuyudan aşağıya düşmüştü.

    "It 2"dan gelen tek kadro gelişmesi de bu değil. "The Son" ile hatırlanan Jess Weixler, devam halkasında BAFTA ödüllü James McAvoy'un canlandıracağı Bill'in eşi rolünde kadroya dahil oldu. Yetişkin Beverly olarak Oscar adayı Jessica Chastain, Richie olarak Saturday Night Live ve komedi filmlerinde canlandırdığı birçok rolle bilinen Bill Hader, Ben'in yetişkin hali olarak dizilerden tanıdığımız Jay Ryan, Eddie'nin yetişkin hali olarak bağımsız korku filmlerinden tanıdığımız James Ransone, Mike'ın yetişkin versiyonu olarak Isaiah Mustafa, Stanley'nin yetişkin haline olarak "Power"ın yıldızı Andy Bean'in bulunduğu zengin kadroda Xavier Dolan ve Will Beinbrink de yer alıyor.

    Geçtiğimiz yılın en büyük hitlerinden biri olan, 700 milyon dolarlık gişesi ile gelmiş geçmiş en yüksek gişeye ulaşan korku filmi ünvanını elde eden "O"nun devam halkası, ilk filmin çocuk karakterlerini büyümüş halleriyle karşımıza çıkaracak.Artık büyümüş olan karakterlerin çocukluk hallerine pek çok geri dönüş içeren ve çocuk oyuncuların da bu geriye dönüş sahnelerinde boy göstereceği devam halkası, Pennywise'ın geri dönüşü sebebiyle, çocukken söz verdikleri gibi kasabaya geri dönen yetişkinleri temel alacak. 

    İlk filmin ardından devam halkasında da Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğunu üstlendiği "It: Chapter 2" 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarımızda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top