Hesabım
    "3 From Hell"den Yüzbaşı Spaulding Posteri!

    "3 From Hell"den Yüzbaşı Spaulding'in karakter posteri yayınlandı.

    3 From Hell'den Yüzbaşı Spaulding'in karakter posteri geldi. Vahşet Çetesi'nin devam halkasından gelen posterde gördüğümüz üzere, karakteri bir kez daha Eyegore ödüllü oyuncu Sid Haig canlandırıyor.

    Müzisyenlikten yönetmenliğe geçiş yapan Rob Zombie'nin yönetmenliğini üstlendiği serinin yeni devam halkasında başrolleri bir kez daha acımasız Vera-Ellen “Baby” Firefly'a hayat veren, Zombie'nin eşi Sheri Moon Zombie ve ilk filmin baş karakterlerinden Otis Driftwood'u canlandıran Bill Moseley üstleniyor. Filmin zengin kadrosunda Warden Virgil Dallas Harper'a hayat veren Jeff Daniel Phillips'e ek olarak Danny TrejoClint Howard, Richard Brake, Dee Wallace ve Austin Stoker da yer alıyor. 

    Zombie'nin ilk yönetmenlik denemesi olan House of 1000 Corpses'ı 3. devam halkasına ulaştıran film, bir kez daha psikopat aile bireylerinin izini sürüyor. 2005 yapımı "Vahşet Çetesi"nde ölen psikopat aile bireylerinin nasıl geri geleceği merak konusu iken, Baby'nin mahkemedeki görüntüleri, bir şekilde hapse düşmüş olduklarını ima ediyor.

    "3 From Hell" filmİ şu an için vizyon tarihi için beklemede...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top