Hesabım
    Jordan Peele Filmi "Us"ın Kadrosu Genişliyor!

    Jordan Peele'nin yeni filmi "Us"ıın kadrosuna Tim Heidecker da katıldı.

    Jordan Peele'nin yeni filmi Us'ın kadrosuna Tim Heidecker katıldı. Amerikalı komedyen Tim Heidecker'ın kadroda hangi rolü üstleneceği bilinmese de, Peele'nin korku-gerilim türünde olacağı bilinen filmiyle korku türüne geçen ilk komedyen olmayacak. Jordan Peele'nin kendisi de Key & Peele komedi serisi ile ünlenmiş, ardından yönetmenliğini üstlendiği ilk film olan korku hiti Kapan ile Oscar kazanmıştı. Bakalım korku-gerilim türünü deneyen yeni komedyen Heidecker da benzer bir başarı yakalayabilecek mi?

    Universal Pictures'ın yapımını üstlendiği "Us", orijinal ve kışkırtıcı bir gerilim filmi olarak lanse ediliyor. Peele'nin kendi yapım şirketi Monkeypaw Productions'ın yanı sıra Sean McKittrick ve Jason Blum da projenin yapımcıları arasında yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunun yanı sıra senaryosunu da Peele üstleniyor.

    Marvel'ın hit filmi Black Panther ile gördüğümüz Oscar ödüllü güzel oyuncu Lupita Nyong’oThe Handmaid’s Tale ile yıldızı iyice parlayan Elisabeth Moss'un kadrosunda yer aldığı filmin konusuna dair henüz bir açıklama gelmedi.

    4.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık 255 milyon dolar gişe elde ederek müthiş bir başarı sağlayan korku-gerilim filmi "Kapan" ile yönetmenlik macerasına başlayan Jordan Peele, ilk filmi ile toplam 3 dalda Oscar adaylığı kazanmış ve En İyi Özgün Senaryo dalında ödüle uzanmayı başarmıştı. Bakalım "Us" da benzer bir başarı sağlayacak mı?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top