Hesabım
    Paul Feig İmzalı “Küçük Bir Rica”da Sır Perdesi Aralanıyor!

    “Küçük Bir Rica” 14 Eylül’de sinemalarımıza konuk olacak.

    Aklı Havada” filmindeki performansıyla Oscar’a aday gösterilen Anna Kendrick ve fenomen dizi “Gossip Girl”ün yıldızı Blake Lively’nin başrollerini üstlendiği gizem ve gerilim filmi “Küçük Bir Rica”dan yeni bir fragman yayınlandı.

    Nedimeler”, “Ajan” ve “Ghostbusters: Hayalet Avcıları” filmleriyle tanınan Paul Feig’in yönetmen koltuğuna geçtiği filmde, Emmy adayı Linda Cardellini, “Homeland”in yıldızı Rupert Friend, Henry Golding, Eric Johnson, Jean SmartSarah Baker ve Andrew Rannells gibi isimler de boy gösteriyor. Darcey Bell’in aynı isimli romanından uyarlanan filmin senaryosunda ise 3 Emmy adaylığı bulunan Jessica Sharzer’in imzası bulunuyor.

    Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı yerine getiren Stephanie'yi şaşırtan şey ise Emily'nin beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolmasıdır. Emily’ye ulaşmak için telefonlar, mesajlar çare etmeyince Stephanie vlogunun takipçilerini de devreye sokar. Ancak asıl kabus Stephanie ile Emily’nin kocası endişeli arayışlarının sonunda Emily’ye ulaşınca başlayacaktır...

    “Küçük Bir Rica” ülkemizde 14 Eylül’de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top